Andorra la Vella i El Vendrell signen un conveni de col·laboració per a la promoció turística institucional

vendrell

El divendres 10 d’octubre, el Cònsol Menor i conseller delegat de Promoció Econòmica, Jordi Ramon Minguillon, es va desplaçar a la població d’El Vendrell, on va mantenir un dinar de treball amb el regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de la localitat, Jaume Escarré. En el decurs d’aquest àpat, les dues autoritats van evocar les possibilitats de col·laboració i d’intercanvis entre les dues ciutats en un futur immediat i es van informar mútuament de les accions i projectes endegats pels seus propis departaments.

 A mitja tarda, a l’estand de l’Ajuntament del Vendrell a la Fira de Santa Teresa, tingué lloc l’acte de signatura d’un conveni de col·laboració per a la promoció turística institucional entre la Fira d’Andorra la Vella i la Fira de Santa Teresa del Vendrell, entre  Martí Carnicer, en la seva qualitat de President del Patronat Municipal de Promoció Econòmica i Jordi Ramon Minguillon, com a representant i vicepresident de la societat TURECAV, SLU.

 El conveni estableix la cessió mútua d’espais, de forma gratuïta en els recintes firals de les parts signants, amb l’única finalitat de servir de plataforma de promoció institucional i turística. El document preveu, igualment, l’afavoriment de la posada en funcionament, segons afinitats i especificitats, d’acords puntuals de cooperació.

Tot seguit, el cònsol menor de parròquia, en representació de la Corporació, va ser convidat pel Consistori a efectuar una visita pel recinte de la 171a Fira de Santa Teresa, que s’ha celebrat a El Vendrell del 9 al 12 d’octubre, on hi ha hagut instal·lat un estand d’Andorra la Vella en el que s’ha distribuït tota mena d’informació turística de la parròquia i del país, atès per la Cap de Servei de l’oficina de Turisme, Carolina Cuberes i la responsable de l’Alberg la Comella, Cèlia Pieras.

(Foto: AFC)