La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, el director del festival Castell de Perlada, Oriol Amigó, i el director artístic de la Temporada de música i dansa de Morabanc, Josep Maria Escribano, han coincidit en el seu desig de que la col·laboració entre la capital andorrana i el festival vagi sent més estreta i han posat com exemple l’exposició de fotografia cedida pel festival que es podrà veure durant el proper mes a la plaça del poble i que s’ha inaugurat aquest dissabte.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, que ha estat acompanyada en representació del Comú d’Andorra la Vella per la consellera de Cultura, Meritxell Rabadà, ha declarat que era ‘una satisfacció poder comptar amb l’exposició de fotografia que ens han cedit des del festival Castell de Peralada’ i ha mostrat el seu desig que que ‘sigui l’inici de compartir experiències’ que segons la cònsol podrien anar des de facilitar contractes a compartir exposicions.

El director del festival de Peralada, Oriol Aguilà, que ha fet referència al ‘fidel públic andorrà’ del festival, ha afirmat que ‘era obligatori’ que l’exposició recalés a Andorra la Vella després del seu periple per Barcelona, Girona, Madrid i Perpinyà.

Sobre les relacions entre Andorra la Vella i el festival, Aguilà ha dit que els esperava un futur ‘intens, de col·laboració, de compartir i de portar a terme intercanvis i col·laboracions de tot caire’.

Pel que fa al director artístic de la Temporada de música i dansa de Morabanc, Josep Maria Escribano, ha destacat la bona sintonia i entesa entre el festival i la temporada i ha dit que l’exposició de fotografia cedida pel festival que s’ha inaugurat aquest dissabte ‘ha posat la primera pedra per edificar un edifici’.

L’exposició fotogràfica 25 anys d’emocions fa un repàs per la història del primer quart de segle del festival Castell de Peralada i podrà veure’s durant el proper mes a la plaça del Poble de la capital.