Andorra la Vella ha estat present al VII Fòrum Iberoamericà de Governs Locals celebrat a Madrid

Andorra la Vella ha participat al VII Fòrum Iberoamericà de Governs Locals que he tingut lloc a Madrid els dies 18 i 19 d’octubre. La capital de país hi ha estat representada pel Cònsol Menor de la Parròquia i Conseller delegat de Promoció Econòmica, acompanyat de la Secretària General de la Corporació.

Durant el primer dia hi hagué un seguit de reunions multilaterals, en les quals s’hi tractà temes d’interès referents a administració i  promoció, en el marc de les diverses taules de treball organitzades.

En la segona jornada, el Cònsol Menor, Sr. Jordi Minguillon, va presentar una ponència sota el títol  “Polítiques locals de promoció empresarial i creació de llocs de treball”. Hi va exposar la seva visió política del rol i el compromís que han d’assumir els governs locals en la promoció i l’ajut a l’emprenedor, i conseqüentment, l’aportació efectiva i concreta per a la creació de llocs de treball.

Finalitzats els treballs, es va aprovar un document on s’hi especifica tot una sèrie de compromisos formals, acordats en el marc del Fòrum, per a fer-los arribar, en forma de Declaració – “Declaració de Madrid” – a la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern, que tindrà lloc a Càdiz durant el proper mes de novembre. Aquest document recull el posicionament dels governs locals, pertanyents a la Secretaria General Iberoamericana, sobre els temes que han centrat els debats d’aquest Fòrum internacional.

1 comentari

  1. Aquest senyor va vindre a casa i ens va dir que gracies a ell el comú havia estalviat molts millons.
    Ara que esta a dins a viatjar i a fer el fantasma
    Senyor Mingallon ens va enganyar si torneu a casa us ho direm a la cara

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES