alv2Es tracta d’un pressupost que s’eleva a 35,5 milions d’euros, un 3,5% més que l’actual exercici. Els comptes preveuen l’increment de la inversió real del 44% amb obres com ara millores als Serradells i Santa Coloma. Pel que fa a l’endeutament és previst reduir-lo en prop de tres milions d’euros.

35,5 milions d’euros és el pressupost del que disposarà Andorra la Vella el 2015. Els comptes comunals preveuen 4,7 milions d’euros d’inversió real, un 44% més que el 2014, que es destinaran a la de reparació de la coberta i la piscina olímpica dels Serradells, la canalització per evitar inundacions a Santa Coloma i els embelliments de la part alta de l’avinguda Meritxell, de Prada Ramon i la plaça de la Rotonda. A més es continuarà eixugant deute.

PS i el grup mixt s’hi han abstingut. Creuen que hi ha manca de previsió i que no es compta amb l’opinió de la ciutadania.

Pel que fa als ingressos, Ferrer ha destacat l’increment de la recaptació en concepte d’ITP per la nova distribució de l’impost acordada amb el Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada