El departament d’estadística es reunirà la setmana vinent amb els representants d’Andorra la Vella en matèria d’habitatge. La intenció és que el comú faciliti dades actualitzades del parc immobiliari per saber quants pisos buits podrien destinar-se a pal·liar la crisi dels lloguers.

La Comissió Nacional de l’Habitatge constituïda per donar solució a la problemàtica dels lloguers podrà rebre les primeres xifres sobre pisos buits a la capital a finals de mes.

La informació a escala nacional podria donar una idea del parc immobiliari real del país, una dada necessària per començar a donar solucions a les reclamacions rebudes pel Raonador del Ciutadà. El representant d’Andorra la Vella a la comissió és el cònsol menor Miquel Canturri.

Per la seva banda la cònsol major Conxita Marsol, com ja va manifestar a principis d’any, insisteix que des de FEDA es podria també facilitar la quantitat de pisos buits amb la consulta dels comptadors de la llum.

El col·legi d’arquitectes integrat també a la comissió nacional de l’habitatge ja ha declarat que la informació de la que disposen comuns i govern és imprescindible per trobar alternatives i solucions a la problemàtica dels lloguers.

El Raonador del Ciutadà ha rebut reclamacions de ciutadans sobre preus elevats i en alguns casos abusius de pisos de lloguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada