Andorra la Vella es vesteix de festa des d’aquest divendres

El grup Roba Estesa
El grup Roba Estesa (Enderrock)

El pregó de la festa major donarà, oficialment, el tret de sortida a la festa de la capital del Principat. Serà aquest mateix divendres, a les 19 hores a càrrec de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i, a continuació, hi haurà la Dansa del Pregó. L’escenari serà la plaça Princep Benlloch.

A aquesta mateixa hora començarà el Torneig de vòlei platja 3×3, a les pistes del Parc Central. Ja a les 22:30 hores tindrà lloc el ball amenitzat pel Tercet Join, a la plaça del Poble. En paral·lel, mitja hora més tard, a les 23 hores, s’iniciaran els concerts amb Roba Estesa (músiques urbanes, fusió i folk) i Koers (Reggae), a la plaça Guillemó.

Demà dissabte la festa continuarà amb un bon grapat de propostes: pesca, ciclisme, skate, mercat, sardanes, dansa, jocs tradicionals, tallers, concerts i una actuació castellera, entre moltes altres activitats.

Pel que fa a l’actuació castellera, l’exhibició anirà a càrrec de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, una de les agrupacions més en forma del món casteller i la darrera colla en guanyar el Concurs de Tarragona. La Colla Vella, que ja és al Principat, arrossegarà uns 300 castellers i castelleres. L’actuació començarà a les 17:30 hores, a la plaça Príncep Benlloch.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES