Andorra la Vella es promociona a la Fira de Sant Pau de Sant Pol de Mar

El Comú d’Andorra la Vella ha informat de l’assistència, per primera vegada, el proper dimecres  d’una representació de l’Àrea de Turisme de la Conselleria de Promoció Econòmica, a la Fira de Festa Major de Sant Pau 2012 a Sant Pol de Mar, amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer Andorra la Vella, vila agermanada amb Sant Pol de Mar.

La presència d’Andorra la Vella en aquesta fira consistirà en la instal•lació d’un estand promocional – amb la Marca Turística de la Parròquia -, que serà atès durant tot el dia per la Cap d’Informadors Turístics, Carolina Cuberes, on els visitants de Sant Pol i de la comarca podran rebre tota mena d’informació turística sobre els atractius del nostre territori i del Principat d’Andorra, així com de les promocions d’hivern i de les noves propostes per l’estiu.

Igualment, s’hi difondrà una àmplia exposició referent a l’Alberg de la Comella, mitjançant contactes amb el teixit associatiu local i amb representants dels centres educatius, oferint aquesta instal•lació com a espai adient i molt ben equipat per a una estada a Andorra la Vella.

Aquesta iniciativa va ser propiciada per l’alcaldessa de Sant Pol de Mar i regidors del seu consistori, que van ser convidats a l’Escudella de Sant Antoni d’Andorra la Vella, on va oferir a la corporació del Comú d’Andorra la Vella la possibilitat de tenir una presència a la seva Fira d’Hivern.

Durant el dia, la Consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, i el Conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, seran presents a la fira i mantindran diversos contactes institucionals.

També presenciaran diferents actes de la Festa Major de Sant Pau, que se celebraran pels carrers de la ciutat, com la Cercavila de gegants, el Ball de les Almorratxes i ballades de sardanes i assistiran a l’ofici religiós oficial on s’entregaran medalles als Pol, Pau i Paulines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *