mollerussaEl Comú d’Andorra la Vella està present, per segon any consecutiu, a la Fira de Mollerussa – Fira de Sant Josep -, els dies 20, 21, 22 i 23 de març, amb una representació del Departament de Promoció Econòmica i amb l’emplaçament d’un estand promocional, de 24 metres quadrats, situat a la zona institucional. S’hi distribuirà tota mena d’informacions referents als atractius i llocs turístics de la Parròquia, com els allotjaments, la restauració i els càmpings i es promocionarà l’Alberg la Comella. Alhora es repartirà material divulgatiu de manifestacions culturals i de recorreguts de Natura i Comerç.

A nivell nacional s’oferirà material promocional de les estacions d’esquí i de diverses instal·lacions turístiques.

A l’’acte inaugural de la 142a Fira de Sant Josep, presidit per Josep Maria Pelegrí, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural del Govern de la Generalitat de Catalunya, que ha tingut lloc avui, hi ha assistit el Cònsol Menor i Conseller de Promoció Econòmica, Jordi Ramon Minguillón.

En el marc de l’estreta col·laboració que s’ha establert entre Andorra la Vella i Mollerussa, que es va iniciar mitjançant el conveni d’intercanvi relatiu al Concurs de Vestits de Paper, avui dijous, 20 de març, a les 17.00 hores, el Cònsol Menor Jordi Ramon Minguillón i l’Alcalde de Mollerussa,  Marc Solsona, han signat, un conveni de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de cedir-se mútuament espais en els recintes firals, amb la finalitat de servir de plataforma de promoció turística institucional.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada