mollerussaEl Comú d’Andorra la Vella està present, per segon any consecutiu, a la Fira de Mollerussa – Fira de Sant Josep -, els dies 20, 21, 22 i 23 de març, amb una representació del Departament de Promoció Econòmica i amb l’emplaçament d’un estand promocional, de 24 metres quadrats, situat a la zona institucional. S’hi distribuirà tota mena d’informacions referents als atractius i llocs turístics de la Parròquia, com els allotjaments, la restauració i els càmpings i es promocionarà l’Alberg la Comella. Alhora es repartirà material divulgatiu de manifestacions culturals i de recorreguts de Natura i Comerç.

A nivell nacional s’oferirà material promocional de les estacions d’esquí i de diverses instal·lacions turístiques.

A l’’acte inaugural de la 142a Fira de Sant Josep, presidit per Josep Maria Pelegrí, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural del Govern de la Generalitat de Catalunya, que ha tingut lloc avui, hi ha assistit el Cònsol Menor i Conseller de Promoció Econòmica, Jordi Ramon Minguillón.

En el marc de l’estreta col·laboració que s’ha establert entre Andorra la Vella i Mollerussa, que es va iniciar mitjançant el conveni d’intercanvi relatiu al Concurs de Vestits de Paper, avui dijous, 20 de març, a les 17.00 hores, el Cònsol Menor Jordi Ramon Minguillón i l’Alcalde de Mollerussa,  Marc Solsona, han signat, un conveni de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de cedir-se mútuament espais en els recintes firals, amb la finalitat de servir de plataforma de promoció turística institucional.