Andorra la Vella destinarà 70.000 euros a la instal·lació d’una pista de gel a la plaça Rebés

comu andorra la vella

El Comú d’Andorra la Vella assignarà un pressupost de 70.000 euros per efectuar la instal·lació d’una pista de gel a la plaça Rebés. Així ho ha confirmat aquest dijous al matí el cònsol major, Jordi Minguillón, després d’informar durant el Consell del Comú sobre la licitació relativa al concurs nacional per adjudicar el lloguer i la gestió integral de la pista.

La pista de gel s’ubicarà a la plaça Rebés durant tota la temporada d’hivern, concretament de novembre a febrer, i pel que fa a les dimensions, el cònsol major, Jordi Minguillón, ha comentat que “el concurs queda obert quant a mides, però les empreses que presentin propostes hauran d’adaptar-les a les dimensions de la plaça”. En aquest sentit, Minguillón ha detallat que preferiblement “la dimensió de la pista hauria d’estar entre els 12×8 metres o els 14×6 metres”. En relació amb l’impacte que tindrà la pista per a la parròquia, Minguillón ha assegurat que aquest projecte “servirà per dinamitzar Andorra la Vella i per crear un pol d’atracció tant per a turistes com per a gent del país”.

Per la seva banda, el conseller de la minoria, Josep Vila, ha criticat l’execució d’aquest projecte assegurant que actualment “encara es viu un moment de crisi econòmica i és molt important veure les necessitats reals i prioritzar les inversions”. En aquest sentit, Josep Vila, ha recalcat que “70.000 euros són molts diners” i ha assegurat que hi ha altres projectes més importants en què no “s’està fent res” com per exemple “la rehabilitació de barris malmesos a la zona de Ciutat de Valls o al barri de Príncep Benlloch”.

(Text i foto: ANA)