El  comú d´Andorra la Vella destinarà 880 mil euros els propers quatre anys al lloguer d’enllumenat de Nadal. Es vol reforçar, per exemple, la senyalització d’entrada a la parròquia. El PS critica la decisió per considerar el cost excessiu. D’altra banda, el comú ha retirat l’embrancament provisional d’aigua amb l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

La majoria Demòcrata ha aprovat destinar 220 mil euros anuals els propers quatre anys al lloguer de nou enllumenat de Nadal. Argumenta que la decisió es pren per la demanada dels comerciants. En aquest sentit, s´ha acceptat fer un esforç suplementari i reforçar també l´enllumenat per senyalitzar l’entrada a la parròquia. El PS, tot i compartir la importància de l´enllumenat, s’hi ha oposat per considerar la despesa excessiva.

D’altra banda, el comú ha retirat l’embrancament provisional d’aigua amb l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, a petició del comú d’Escaldes-Engordany. Segons explica la cònsol major, Conxita Marsol, recuperar-lo només requereix mitja hora.

El comú ha tancat el segon trimestre amb un superàvit de cinc milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada