Andorra la Vella demana a Mobilitat fer l’avinguda Meritxell d’un sol sentit i amb voreres més amples

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha lamentat aquest dimarts que Escaldes-Engordany hagi presentat el projecte de fer per a vianants l’avinguda Carlemany sense haver consultat abans a Mobilitat, i sense fer un estudi global conjuntament amb la parròquia d’Andorra la Vella. Minguillón ha afegit que a la capital aquest projecte és més complicat per una qüestió de mobilitat i perquè les zones comercials estan més repartides, però que s’ha plantejat a Mobilitat la possibilitat de fer l’avinguda Meritxell, entre el carrer de la Unió i la Creu Grossa, d’un sol sentit i amb les voreres més amples.

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha lamentat aquest dimarts que Escaldes-Engordany no informés el Comú de la capital sobre el projecte de tancar al trànsit l’avinguda Carlemany, i que no s’hagi tractat la iniciativa de manera global, ja que ha manifestat que ‘entenc que hauríem d’anar de la mà perquè som una parròquia continuació de l’altra’. Minguillón ha afegit que nosaltres ‘sempre hem apostat per projectes globals’ i que si es van aturar va ser per problemes de mobilitat.

El cònsol menor també ha posat de manifest que ‘abans de tirar un projecte endavant s’ha de presentar a la Taula de Mobilitat perquè digui si es pot fer’, i en aquest sentit, ha dit que és el que s’ha fet des d’Andorra la Vella, des d’on s’ha demanat que s’estudiï la viabilitat de fer l’avinguda Meritxell d’un sol sentit de circulació.

Es tracta d’una demanda sorgida de les associacions de comerciants i que es treballa des del mes de juliol, tal com ha informat Minguillón, que ha afegit que s’aposta per aquesta fórmula perquè ja és suficient tenint en compte el número de visitants que tenim actualment, i també perquè tallar l’avinguda Meritxell ‘és molt complicat’ pel fet que la parròquia té zones comercials en diversos llocs, i llavors ‘si tanquem Meritxell també hauríem de tancar Maria Pla, Riberaygua, etc.’. De fet, ha reconegut que durant les reunions que s’han mantingut amb les associacions hi ha hagut propostes de tancar zones a Prada Ramon i no Meritxell, i que per tant des del Comú han de vetllar pels interessos dels comerciants de totes les zones.

2 comentaris

  1. Zas en toda la boca
    La Roseta de les mentidetes no volia perdre els vots dels comerciants de la periferia i no feia res tot i que s’en havia parlat, ara la Trini li ha tornat la p. del sou

  2. Uiiii, que la Roseta s’ha enfadat perque els d’Escaldes li han passat la ma per tota la cara!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES