El Comú d’Andorra la Vella ha convocat un concurs nacional per contractar un tècnic que redacti el projecte de desguàs de les aigües pluvials del sector de Santa Coloma. Així apareix publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) en un edicte en què es posa en relleu que els interessats a participar-hi poden retirar el plec de bases a partir del 3 d’octubre al Departament de Secretaria General del Comú. Totes les ofertes han de ser lliurades abans de les 15 hores del 30 d’octubre i l’obertura de plecs es durà a terme el 31 d’octubre a les 12 hores.

El BOPA també publica aquest dimecres tres edictes relacionats amb millores al centre esportiu dels Serradells. Concretament, s’ha convocat un concurs nacional per contractar un tècnic o un equip tècnic per a la redacció del projecte d’adequació arquitectònica de l’edifici. Així mateix, també s’ha convocat un concurs nacional per la redacció del projecte d’instal·lacions i pel projecte de reforç estructural de l’edifici.

En els tres casos, el plec de bases es pot recollir a partir del 3 d’octubre al Departament de Secretaria General del Comú. Totes les ofertes han de ser lliurades abans de les 15 hores del 30 d’octubre. L’obertura de plecs tindrà lloc el 4 de novembre a les 11.30 hores, les 10.30 hores i les 12.30 hores, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada