Andorra la Vella convidada a la Gran Festa de la Calçotada de Valls

minguillon-vallsConvidat pel consistori de Valls i per la Cambra de Comerç de la ciutat, el Cònsol Menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillon,  en representació de la Corporació, va assistir, aquest passat diumenge, a la Gran Festa de la Calçotada, que se celebra anyalment el dia 25 del mes de gener.

Hi va ser convidat a assistir en diverses manifestacions festives, com la demostració de coure calçots a la graella, en el concurs de cultivadors de calçots, en degustacions i a una cercavila.

Els membres directius de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls van associar-lo a l’acte de lliurament de premis als guanyadors del Concurs de cultivadors de calçots.

Andorra la Vella i Valls són dues poblacions agermanades d’ençà més de 40 anys i ha existit sempre nombrosos intercanvis culturals entre les dues ciutats, com els esdeveniments, ja tradicionals, d’organitzar una Calçotada a Andorra la Vella i una Escudellada a Valls, que es va interrompre fa un temps, tot i que els responsables institucionals malden per fer-la reviure.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.