Andorra la Vella col·labora amb Mans Unides

Mans Unides organitza una vetllada musical solidària, el dissabte 2 març, a les 21.00 hores, a l’Auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, que forma part de la campanya 2013 de Mans Unides, sota el lema “No hi ha justícia sense igualtat”, amb l’objectiu de sensibilitzar la població de la situació dels drets de la dona als països del tercer món i contra la fam.

En aquest festival, hi intervindran alumnes de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, com a col·laboració especial en l’esdeveniment.

El Comú d’Andorra la Vella s’adhereix a l’acte i ofereix la seva plena col·laboració a l’organització, tot cedint gratuïtament l’Auditori, prestant el piano del Centre de Congressos, efectuant la venda d’entrades a l’Oficina de Turisme comunal i esperonant l’alumnat de l’IM a participar-hi benèvolament.

Durant el desenvolupament del festival, quatre alumnes de l’Institut de Música (IM) hi intervindran amb dues actuacions.

Laia Montestruc interpretarà a la guitarra l’obra “Preludi, Canó i Dansa Negra” d’Agustí Barrios.

Parancha Domingo a la flauta, Lucas Guillem al violoncel i Òscar Viladrich al piano, interpretaran el “Trio en sol menor” de Carl Maria von Weber.