parc-central-2El cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha estat l’encarregat d’inaugurar, aquest dijous al migdia, el nou aparcament Parc Central II.  Ubicat al solar de Casal i Vall al carrer Prat de la Creu, aquest nou emplaçament, que des d’aquest mateix dijous ja ofereix servei, compta amb un total de 2.380 metres quadrats i permetrà donar cabuda a un centenar de vehicles. En relació amb l’habilitació d’aquest nou aparcament, Minguillón ha explicat que “es tracta d’una de les reivindicacions més importants que els comerciants de l’Associació Prada Ramon ens han transmès” i ha detallat que amb el Parc Central II “Andorra la Vella ja compta amb unes 3.000 places d’aparcaments repartides per tota la parròquia”

Amb el nou aparcament Parc Central II, ubicat al solar de Casal i Vall al carrer Prat de la Creu, es dóna resposta a una de les reivindicacions més importants rebudes per part dels comerciants de l’Associació Prada Ramon i s’assoleixen les 3000 places d’estacionament a la parròquia. Així ho ha comunicat el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, durant l’acte inaugural del nou emplaçament celebrat aquest dijous al migdia. En relació amb la utilitat que tindrà el nou aparcament, Minguillón ha destacat que “és el complement perfecte per l’aparcament Parc Central I” i ha afegit que “serà un pal·liatiu a la situació actual”, ja que permetrà disposar de 100 places d’aparcament addicionals per compensar les que queden ocupades quan hi ha esdeveniments al Parc Central.

En relació amb el conveni de lloguer, que té una durada de dos anys prorrogables, Minguillón ha volgut agrair la predisposició de la família propietària del terreny i ha recalcat que “la família Casal ha establert més un acord de col·laboració amb el Comú que no pas un conveni”, ja que el preu de lloguer, amb un euro per metre quadrat, “és un preu molt raonable i suposa el lloguer més baix que ara mateix té el Comú”. A més, tot i matissar que aquest conveni pot finalitzar en cas que els propietaris vulguin vendre o edificar, Minguillón ha recalcat que “la intenció és que aquest aparcament es quedi aquí durant molts anys”.

Quant a les tasques de pavimentació, el cònsol major ha explicat que “des del Comú s’ha volgut anar molt de pressa per aconseguir que el pàrquing estigués operatiu durant els mesos d’estiu” i ha afegit que “esperem deixar-lo asfaltat i acabat abans que finalitzi l’any”.

Per la seva banda, la presidenta d’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres , Rosa Pascuet, ha celebrat la instal·lació del nou aparcament i ha assegurat que amb el Parc Central II s’aconsegueixen unes places de pàrquing molt necessàries per poder acollir a tots els clients i turistes que circulen per la zona de Prada Ramon. “Aquest nou pàrquing oferirà unes places addicionals que aniran molt bé quan estigui tancat l’aparcament del Parc Central “, ha admès. A més, en relació amb una altra petició que s’ha efectuat des de la mateixa Associació, Rosa Pascuet ha explicat que “hem demanat al Comú que ens millori l’accés que hi ha al costat de la Batllia”, ja que des del sector de comerciants es creu que es podria aprofitar molt més per tal de captar tots aquells turistes que arriben a Andorra per l’Avinguda Tarragona.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada