Andorra la Vella a la Fira de Turisme de Madrid

minguillonEl Comú d’Andorra la Vella participa a la Fira de Turisme de Madrid – FITUR – amb l’assistència d’una delegació encapçalada pel Conseller Promoció Econòmica Jordi Ramon Minguillon, acompanyat del Conseller comunal de Circulació, Manel Bal, que completa la Cap d’Àrea de Promoció Econòmica, Eva Roma, i una tècnica del Departament.

La representació del Comú s’encabeix dins l’estand institucional del Principat d’Andorra, on s’hi presenta la promoció nacional i els diferents esdeveniments que es desenvolupen a la Parròquia d’Andorra la Vella, com el 8è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya, la programació de la Temporada de Música i Dansa d’Andorra la Vella, l’actuació del Cirque du Soleil, … Igualment, hi faciliten tota mena d’informacions de caire estrictament turístic i de patrimoni.

El dimecres, primer dia d’obertura de FITUR, després de l’acte d’inauguració, presidit pel príncep d’Espanya, qui va saludar les autoritats del Comú d’Andorra la Vella, es va celebrar una reunió de treball bilateral amb membres del consistori de la població de Cambrils, en vista a una eventual participació d’aquest municipi a la propera edició de la Fira d’Andorra la Vella.

A la tarda, es va mantenir una trobada amb el regidor de Turisme de l’ajuntament de Mont-Roig del Camp, Francisco Chamizo, que hi fou acompanyat de la responsable de l’entitat Mont-Roig Miami Turisme, Natàlia Anguas.

Posteriorment, el Cònsol Menor i Conseller Promoció Econòmica va rebre una delegació de l’ajuntament de la ciutat de Lleida.

Durant el dia hi va haver diversos contactes tècnics i reunions informatives amb operadors turístics interessats en les estades escolars de natura a l’Alberg la Comella.