Andorra la Vella a la Fira de l’Oli i les Garrigues de les Borges Blanques

fira oli

Durant tot el passat cap de setmana la parròquia d’Andorra la Vella s’ha promocionat a la Fira de l’Oli Verge Extra i les Garriges, que tenia lloc a la localitat de les Borges Blanques, amb un estand de Turisme on s’ha informat dels atractius i de totes les ofertes que presenta Andorra la Vella i el país en general. 

El divendres 16, a mitja tarda, va tenir lloc l’acte oficial d’inauguració de la Fira al qual va assistir el cònsol menor i conseller delegat de Promoció Econòmica, Jordi Ramon Minguillon. Hi eren igualment l’alcalde de les borges Blanques i president del patronat Fira de les Garrigues, Enric Mir, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

Després de la inauguració i de la visita al conjunt dels estands instal·lats al recinte firal, el Conseller de Promoció Econòmica del Comú d’Andorra la Vella i l’Alcalde de les Borges Blanques van procedir a la signatura d’un conveni de col·laboració per a la promoció turística institucional i que inclou la menció de cessió mútua d’espais en les fires que organitzin les dues institucions.

L’estand de promoció turística Andorra la Vella, Capital del Pirineus, que per tercer any consecutiu és present a la Fira de l’Oli i les Garrigues, va rebre, al llarg dels tres dies, 927 visitants que van ser atesos per la Cap d’Informadors turístics de la Conselleria de Promoció Econòmica.

En les dues anteriors edicions, l’any 2013 hi va haver un total de 618 persones que es van interessar per la Parròquia i l’any passat foren 640 visitants que van rebre tota mena d’informació referent a Andorra la Vella i al Principat d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.