Andorra incorpora, amb l’aprovació per part del Consell General del projecte de llei de modificació de la Llei d’intercanvi automàtic d’informació en matèria fiscal, 22 noves jurisdiccions amb les quals a partir del 2020 intercanviarà dades fiscals, la qual cosa significa que a partir d’aquell any ja seran 95 els estats amb els quals es faran aquests tràmits.

El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha recordat que aquesta llei és ja de plena vigència ja que a partir del mes de setembre ja es podran fer els primers intercanvis automàtics, en base a dades del 2017, amb 40 legislacions. En el debat sobre aquesta modificació, que ha comptat amb el suport de tots els consellers generals, Carles Naudi, d’Unió Laurediana-Consellers Independents de la Massana (UL-CILM) ha avançat que estan treballant en un seguit de mesures per potenciar tecnologia innovadora com pot ser el ‘blockchain’ ja que consideren que aquest pot ser un sector que pot comportar grans oportunitats per al país.

Ha convidat la resta de consellers i el Govern a sumar-se al treball sobre aquestes propostes amb la voluntat que aquests textos puguin entrar a tràmit parlamentari a la tardor. D’altra banda, també ha estat aprovat per assentiment el projecte de llei de producció ecològica i dels règims de qualitat dels productes agraris i alimentaris que, tal com ha comentat la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, suposarà el foment de la diversificació del sector agrari i que aquesta producció guanyi en “credibilitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada