Andorra i Xipre signaran un CDI el pròxim divendres

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha informat al Govern de la seva participació en la 128a sessió ministerial del Consell d’Europa que tindrà lloc a la població danesa d’Elsinore.

Durant la seva estada a Dinamarca, Ubach té prevista una reunió bilateral amb el seu homòleg a Xipre, Nikos Christoulides, en la qual se signarà un Conveni de no Doble Imposició entre els dos països.

Aquest serà el 8è conveni signat per evitar les dobles imposicions i prevenir l’evasió i el frau fiscal, els set anteriors amb Emirats Àrabs Units, Espanya, França, Liechtenstein, Luxemburg, Malta i Portugal ja estan en vigor.

La sessió ministerial del Consell d’Europa es desenvoluparà entre demà i divendres sota el lema “Les amenaces per al multilateralisme i la manca de confiança pública a les institucions d’Europa”. Està previst que la ministra Ubach faci una intervenció durant la jornada divendres.

L’agenda de la titular d’Afers Exteriors també inclou reunions bilaterals amb els seus homòlegs a Portugal, Irlanda, Islàndia i Grècia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *