El  cap de Govern, Antoni Martí, s’ha trobat aquest dilluns amb el vice primer Ministre i Ministre d’Infraestructures, Afers Econòmics i Esports de Liechtenstein, Daniel Risch, ambdós desplaçats a San Marino amb motiu de la celebració dels Jocs dels Petits Estats d’Europa, per tractar l’estat de l’agenda negociadora d’Andorra amb la Unió Europea. Ambdós mandataris han acordat explorar un model de col·laboració per a l’intercanvi d’experiències i coneixements al voltant dels diferents dossiers de la UE.

El cap de Govern, Antoni Martí, ha mostrat especial interès a compartir l’experiència d’èxit de Liechtenstein dins el mercat interior europeu. Per la seva part, el vice primer ministre Daniel Risch, s’ha mostrat receptiu en participar amb Andorra, compartint sinergies i l’expertesa dels més de 20 anys de relacions d’aquest petit Estat amb la UE.

Martí ha fet partícip a Risch de les especificitats que defensa Andorra en la negociació del marc sectorial. De la mateixa manera, han tractat la possibilitat de treballar amb el secretariat de l’Associació Europea del Lliure Comerç (EFTA).

El cap de Govern ha convidat al vice primer Ministre i Ministre d’Infraestructures, Afers Econòmics i Esports ha visitar a Andorra durant els pròxims mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada