El ministeri de Turisme i el ministeri de Desenvolupament Regional de la República txeca han arribat a un acord per enfortir la col·laboració entre els dos països a través d’un protocol d’entesa de cooperació en l’àmbit del turisme.

L’acord preveu que els dos estats fomentin l’intercanvi turístic bilateral i promoguin el desenvolupament de la cooperació i l’establiment de contactes directes tant entre el sector públic i privat. Una altre dels àmbits de col·laboració seran en la presència en exposicions internacionals, fires, conferències i seminaris organitzats en el territori dels dos estats,

Els signants dels dos estats també expressen en l’acord l’interès en fomentar i donar suport a l’intercanvi d’informació estadística i legal i de la formació del personal. El Govern andorrà i txec també aposten per promoure l’intercanvi d’experiències amb l’aplicació de les noves tecnologies en la indústria del turisme i de serveis de consultoria, així com l’intercanvi d’expertes.

L’acord preveu finalment la creació d’un comitè de turisme conjunt, integrat per representants dels dos països, que estudiï i avaluï els resultats obtinguts en el camp de la cooperació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada