En la reunió d’enguany del Consell de la International Association of Lasallian Universities – IALU, del qual forma part el Rector de la UOLS, celebrada a Roma, es va escollir la seu per l’Encuentro XII, que serà Andorra. 

L’Encuentro és la trobada mundial de Rectors d’Universitats de La Salle arreu del món, i és l’event més important de la IALU.

És un orgull per la Universitat Oberta de la Salle acollir un esdeveniment de tal magnitud, que aplegarà al voltant d’un centenar de persones, al qual assisteixen no només els Rectors sinó també altres responsables de les diferents universitats, i distingides personalitats del món universitari convidades.

L’Encuentro se celebra cada tres anys des de 1978 (amb l’única excepció del 2n Encuentro que fou 10 anys després) i aquesta n’és la dotzena edició. Prèviament s’ha celebrat a Cuernavaca (México), Roma (Itàlia), San Francisco (EEUU), Manila (Filipines), Barcelona (Espanya), Porto Alegre (Brasil), Philadelphia (EEUU) i Bogotà (Colòmbia).

La IALU està formada actualment per 60 universitats d’arreu del món: als Estats Units, Mèxic, Nicaragua, Costa Rica, Veneçuela, Colòmbia, Perú, Bolívia, Brasil, Argentina, Espanya, França, Andorra, Costa d’Ívori, Kenya, Palestina, Filipines, Malàisia, entre d’altres, on estudien unes 300.000 persones. La celebració a Andorra simbolitza la consciència a la xarxa de l’oportunitat que suposen les noves tecnologies per al treball conjunt de les universitats lasal·lianes, i la confiança i reconeixement de la resta de Rectors a la UOLS.

(Text i foto: Universitat de la Salle)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada