Avui al Trial de les Nacions de Sokolov, els pilots andorrans Miquel Font, Quim Altés i Xavi Font, que prenien la sortida en 9ena posició després que la qualificació de dissabte, han finalitzat en catorzena posició d’un total de 16 països en la categoria internacional.

Tota la jornada de competició ha transcorregut sota una forta pluja, fet que ha complicat molt les condicions de cursa i ha augmentat la dificultat de les zones.

El veterà Xavi Casas ha patit un accident en la zona 13, quan li ha caigut a la cara una pedra que baixava de la muntanya, causant-li un tall profund sobre del llavi. L’ambulància volia endurse’l a l’hospital al moment, però Casas ha decidit acabar el recorregut marcant un 5 en les dues zones restants per tal que no desqualifiquessin l’equip per abandó.

L’equip ha sumat un total de 161 punts (69 punts a la primera volta, 86 punts a la segona i 6 punts de penalització per temps). Així doncs, Andorra ha finalitzat en la 14a posició després de Portugal, amb el mateix nombre de punts.

Tot i no haver assolit l’objectiu marcat de millorar l’11a posició de l’any passat, la selecció marxa de Sokolov amb bones sensacions i contents pel bon treball en equip.

Text i foto FAM