La directora general de Cultura, Montserrat Planelles, i la comissària de la participació andorrana, Roser Calvo, seran presents a la Fira Internacional del Libro de Buenos Aires (FILBA) que s’inaugura el proper 25 d’abril. La presència del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports és gràcies a ser membres constituents de la Fundació Ramon Llull, i al fet que Barcelona sigui la ciutat convidada.

El gran objectiu de la presència a la FILBA d’enguany, és donar a conèixer la diversitat de la producció andorrana i, a més, impulsar traduccions del català al castellà i millorar els mecanismes de distribució de les editorials andorranes.

La presència andorrana es farà visible en el principals actes institucionals, així com, en l’estand de literatura andorrana, on hi haurà obres traduïdes al castellà d’autors andorrans com Joan Peruga, Josep Enric Dallerés, Mireia Garcia, i la presència de les editorials andorranes.

Els escriptors que ens representen, Teresa Colom i Albert Salvadó, intervindran en activitats culturals de diferents formats juntament amb escriptors en llengua castellana i autors argentins. Les traduccions de les seves obres al castellà, també seran presents a la gran llibreria que s’ha creat per difondre els autors en llengua catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada