Andorra es trasllada a Mèxic amb el concert de Julieta Venegas

La cantant mexicana Julieta Venegas ha fet que la capital es traslladés aquest divendres a la nit a Mèxic amb la presentació del seu disc ‘Algo sucede’. L’acte estrella de la programació de la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura d’Andorra la Vella, organitzat per l’Associació de Mexicans a Andorra, ha omplert el Centre de Congressos i ha fet gaudir el públic d’una nit 100% mexicana. Durant la roda de premsa anterior a l’espectacle, l’artista ha assegurat estar molt feliç de portar la seva feina per primera vegada al Principat, un lloc que ha assegurat que l’ha sorprès “per les seves muntanyes, clima i paisatges”, i tot i ser molt diferent a Tijuana, “la cultura ens uneix i és un gran orgull per a mi portar fins aquí el meu país”.

La cultura mexicana s’ha apoderat aquest divendres a la nit d’Andorra la Vella amb l’acte estrella de la Capitalitat Iberoamericana de la Cultura 2016. La cantant de Tijuana, Julieta Venegas ha omplert el Centre de Congressos de la capital per fer gaudir a més de 800 persones d’un repertori d’allò més variat amb cançons del seu nou disc ‘Algo Sucede’, però també amb temes més clàssics i coneguts com ara ‘Limón y Sal’ o ‘Me voy’, perquè com ella mateixa ha reconegut “el disc és una excusa per presentar-me davant la gent però el concert té de tot”, segons ha explicat en una roda de premsa pocs minuts abans de l’espectacle.

La mexicana ha assegurat estar molt feliç de poder portar per primera vegada el seu treball fins al Principat perquè, tot i que el seu país és molt diferent, “la cultura és la millor manera de connectar-nos, i la música és algo universal, venir aquí és molt especial”. En aquest sentit, ha assegurat que a la seva arribada a Andorra es va quedar sorpresa per l’espectacularitat dels seus paisatges, el clima i les muntanyes.

El president de l’Associació de Mexicans a Andorra, Juan Carlos Valladares, ha agraït a tots el seu interès per aquest concert i el suport en la difusió de la cultura mexicana a Andorra, “aquest petit país que ens ha acollit”. A més, també ha aprofitat per celebrar la presència al Principat d’una mexicana de la categoria de Julieta Venegas.

Des del Comú d’Andorra la Vella, principal patrocinador de l’esdeveniment, el cònsol menor, Marc Pons, ha felicitat la comunitat mexicana perquè “tot i ser petita, són molt actius i organitzen activitats de qualitat”.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.