Andorra es queda sense turistes espanyols per Setmana Santa

Vallnord - Pal Arinsal es prepara l'hivern
Vallnord – Pal Arinsal Foto: Arxiu

Espanya tancarà perimetralment les comunitats autònomes durant les vacances de Setmana Santa per limitar els desplaçaments injustificats. D’aquesta manera, Andorra no rebrà turistes espanyols en un dels caps de setmana de més afluència. Amb tot, des d’Ski Andorra ja donen la temporada per perduda.

Andorra no rebrà turistes espanyols durant les vacances de Setmana Santa. Així ho ha avançat aquest dijous a la tarda el ministeri de Sanitat espanyol, que ha decidit tancar perimetralment totes les comunitats autònomes durant les festes per limitar al màxim els desplaçaments injustificats.

Aquesta decisió, tot i que encara ha de ser ratificada pel consell interterritorial que es reuneix dimecres vinent, ha obtingut el consens de la gran majoria d’organismes autonòmics espanyols.

Tot plegat pot ser l’estocada final a un sector de la neu que esperava amb candeletes que el Govern aixequés les restriccions a les pistes d’esquí per rebre turistes espanyols per Setmana Santa.

De fet, abans que es conegués la decisió d’Espanya, el president d’Ski Andorra ha reconegut al programa La Rèplica que la temporada d’hivern ja es dona per perduda i que amb aquest panorama, fer una bona campanya d’estiu serà més important que mai.

TOTES LES NOTÍCIES