Aquest dimarts 18 de febrer a les 17.45 hores es lliuren els premis del concurs per crear un segell representatiu del 60è aniversari de les escoles associades de la UNESCO. L’acte tindrà lloc a l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Encamp i comptarà amb l’assistència de la ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, i de la presidenta de la Comissió Nacional Andorrana de la Unesco, Elisenda Vives.

El 2013, la Unesco va celebrar el 60è aniversari de la creació de la xarxa d’escoles associades. L’objectiu de les escoles associades és contribuir al desenvolupament d’una comprensió millor entre els infants i els joves d’arreu del món per poder construir els fonaments d’una pau sòlida i duradora. Actualment, arreu del món hi ha més de 9.000 escoles associades en 180 països.

Per commemorar aquesta data, el Ministeri d’Educació i Joventut i la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco van convocar un concurs per crear un segell dels correus francesos (La Poste), amb un tiratge de 60.000 exemplars.

El concurs ha consistit a elaborar un segell que tingui com a tema els aspectes relacionats amb els objectius de la Unesco: comprensió internacional, respecte des drets humans, accés de tots al coneixement i desenvolupament sostenible. El concurs estava adreçat als alumnes de tots els nivells de les escoles associades de la Unesco d’Andorra.

S’han presentat al concurs 210 treballs dels alumnes de: l’Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma, l’Escola de la Sagrada Família d’Escaldes-Engordany , el Col·legi M. Janer , l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Ordino i l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Encamp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada