fenollLa  secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, ha encapçalat la delegació d’Andorra, formada per tècnics de l’àrea sociosanitària del ministeri d’Afers Socials, Justícia, i Interior; i dos agents del servei de la Policia que ahir van assistir a la V Jornada Mobilitats Emergents: Convivència i Seguretat Viària celebrada a l’Institut Guttmann de Badalona.

En la trobada es van presentar diverses visions sobre l’impacte actual de les noves tecnologies al volant i el naixement de les mobilitats emergents. L’assistència de la secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, en aquesta trobada va servir per compartir experiències sobre les tasques de sensibilització i prevenció dels accidents de trànsit amb responsables dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local, el Servei Català de Trànsit, i l’Institut Guttmann.

Una de les conclusions és que l’ús de les noves tecnologies i de transports alternatius influeixen en l’increment dels accidents de trànsit. Així mateix, la distracció del vianant mentre fa ús de les noves tecnologies és un factor important de l’increment de la sinistralitat viària.

Gairebé el 40% dels pacients ingressats a l’Institut Guttmann amb una lesió medul·lar per causa traumàtica són a conseqüència d’un accident de trànsit, i el 69% d’hospitalitzats per traumatismes cranioencefàlics també ho són per un sinistre viari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada