ciberseguretat

Dels dies 4 i fins al 19 de desembre del 2014, un funcionari de l’Àrea de Policia Criminal, i el cap del departament de seguretat informàtica del Servei de Telecomunicacions d’Andorra (Andorra Telecom) van participar d’una formació impartida per l’exèrcit dels Estats Units d’Amèrica (U.S ARMY) a Garmisch Partenkirchen, Alemanya.

La formació es va dur a terme a la base “George C. Marshal Center – European Center For Security Studies”.

Amb l’objectiu d’unificar criteris, i estrènyer les relacions entre països a nivell de seguretat informàtica, en concret en ciberseguretat estratègica internacional, els EEUU van convocar a Alemanya la formació, on a part d’Andorra, representada per un funcionari policial i un alt càrrec civil, també hi van assistir una setantena de persones de quaranta-vuit nacionalitats diferents.

Es tracta de la primera vegada que representants civils i policials d’Andorra participen d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

Una vegada més, el cos de Policia col·labora amb institucions nacionals com Andorra Telecom, i internacionals, coopera amb la unificació dels criteris a nivell de seguretat informàtica, per tal de dotar al nostre país d’un alt grau de seguretat, ja que cal tenir en compte l’increment dels delictes informàtics.

(Text: cos de Policia)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada