Andorra aprofitarà la participació a FITUR per treballar en l’obertura de nous mercats turístics

Demà s’inaugura la 32ena edició de la Feria Internacional de Turismo (FITUR), que se celebra a Madrid fins el proper diumenge i on Andorra treballarà a través de diferents reunions bilaterals en l’obertura de nous mercats turístics. En aquest sentit, el Ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, juntament amb el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, assistiran a aquesta fira acompanyant els professionals andorrans per participar a les diferents activitats i entrevistar-se amb representants de delegació de la Federació Russa, així com amb representants de Korea, Polònia, Brasil, la República Txeca, Ucraïna i els Emirats Àrabs, entre d’altres.

Andorra Turisme serà present novament en aquest esdeveniment internacional conjuntament amb els professionals andorrans següents: Ski Andorra, Naturlandia, Caldea, Hotansa, Sport Hotels, Roc Blanc Hotels, Ahotels, Somriu Hotels, Daguisa Hotels, Ski Art i Andorra Convention Bureau. L’espai del que es disposa és de 209 m2 i està situat al pavelló d’Europa (nº8), al costat de Portugal i d’altres països europeus.

FITUR és la fira de turisme més important d’Espanya i una de les més importants a nivell mundial. La participació d’Andorra en aquesta fira s’emmarca en el suport que des d’Andorra Turisme s’ofereix als professionals andorrans per estar presents i poder mantenir reunions amb els principals operadors turístics de cada mercat.

L’objectiu principal d’aquesta fira és treballar en la consolidació d’Andorra com a destinació de vacances per als turistes espanyols, mantenint contacte directe i personal amb els principals operadors turístics per tal de conèixer les tendències d’aquest mercat en vistes a la propera temporada d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.