Andorra Airlines no aixeca el vol

L’aeroport d’Andorra-la Seu encara no ha rebut els horaris dels vols d’Andorra Airlines. Aquests havien de començar a funcionar regularment a partir d’aquest dimecres en direcció a Porto, Madrid i Palma de Mallorca. Els vols inaugurals, en els quals havien de participar periodistes i professionals tampoc no s’han dut a terme en les dates previstes al maig.
Fa uns mesos es va presentar al Centre de Congressos de la capital Andorra Airlines, que va assegurar que a partir d’abril encetaria vols regulars a Madrid, Palma, Porto, París i Londres.

La companyia va ajornar la data d’entrada en funcionament de la línia i Jordi Soriano, president d’Andorra Airlines, va dir que el 14 o el 21 de maig hi hauria el vol inaugural amb periodistes i professionals del sector. Les dates tampoc es van complir. Soriano, a més, havia informat que el 15 de juny començarien els vols regulars.

Des d’Aeroports de la Generalitat s’ha explicat que no han rebut cap notificació per part de l’aerolínia ni els han presentat els horaris del mes de juny. Tampoc sap res oficialment l’ajuntament de la Seu d’Urgell.

A hores d’ara no ha estat possible contactar amb Jordi Soriano, que també va adquirir rellevància com a regidor del PP a Sabadell per ser un dels imputats del ‘cas Mercuri’ de corrupció.

3 comentaris

  1. Esta a punto tenemos aeropuerto tenemos el personal solo faltan los aviones es que para andorra todo es especial mientras vamos viendo el helipuerto como se hace y la nuve todo va bien y para entretener los mas impacientes tenemos el circo pero sin pallaços que esos tienen que hacer política

  2. Corregit, gràcies.

  3. A dia d’avui és una construcció espúria. En llengua catalana haurem de dir: “a hores d’ara”

Comments are closed.