Andorra acull per primera vegada una exhibició de ball esportiu adaptat en cadira de rodes

Per primer any Andorra ha esdevingut l’escenari per acollir el primer Open de Ball Adaptat amb cadira de rodes. L’exhibició que s’ha pogut veure aquest diumenge al migdia al centre comercial illa Carlemany ha comptat amb la participació de les cinc úniques parelles d’Espanya que ballen aquesta modalitat de forma oficial. Durant una mitja hora s’ha pogut veure a les parelles, un dels dos membres en cadira, interpretant diverses cançons a ritme de balls llatins i també un vals. Aquest diumenge a tarda els ballarins competiran entre ells al Prat Gran d’Escaldes-Engordany. L’esdeveniment s’emmarca en el 4t Trofeu de Ball Esportiu que s’organitza al Prat Gran d’Escaldes-Engordany.

El centre comercial illa Carlemany ha acollit per primera vegada una mostra de ball esportiu adaptat amb cadira de rodes aquest diumenge al migdia. L’exhibició, que s’emmarca en la quarta edició del Ball Esportiu que s’organitza al Prat Gran d’Escaldes-Engordany, ha comptat amb la participació de les cinc úniques parelles que ballen aquesta modalitat de forma oficial a l’Estat espanyol.

A Espanya encara no existeix el campionat oficial de ball esportiu adaptat mentre sí que hi és a Catalunya, així doncs els ballarins que han vingut aquest diumenge a Andorra són campions, subcampions i tercers de Catalunya, segons ha explicat el vicepresident de la Federació Andorrana de Ball Esportiu (FABE), Xavier Santaella.

Els ballarins, que han actuat sols i també en grup, han interpretat diverses cançons a ritme de balls llatins i també un vals durant una mitja hora. En veure la bona rebuda que ha tingut aquesta primera edició de l’Open ball esportiu adaptat, Santaella no descarta donar continuïtat al certamen.

Aquest diumenge a la tarda les cinc parelles competiran entre elles al Prat Gran d’Escaldes-Engordany i se’ls entregaran diferents premis i obsequis. Paral·lelament, també se celebrarà la quarta edició del Ball Esportiu de la parròquia.

(Cliqueu a sobre per ampliar)

TOTES LES NOTÍCIES