noces

L’organització del Noces Concept ha presentat, aquest dilluns, el I Saló de casaments i celebracions d’Andorra, que tindrà lloc a l’Andorra Park Hotel.

El tret de sortida de l’esdeveniment es donarà aquest divendres 21 de novembre, fira que s’allargarà durant tot el cap de setmana, i on els visitants podran accedir gratuïtament i conèixer els serveis que giren entorn els casaments i qualsevol tipus de celebració.

El director de l’hotel, Jordi Capella, ha esmentat que aquesta iniciativa sorgeix d’un buit en esdeveniments centrats exclusivament en casaments i celebracions, destinat a totes aquelles parelles que tenen previst contraure matrimoni o, fins i tot, per a les famílies que vulguin celebrar batejos o comunions.

La responsable de l’organització, Marta Riestra de l’empresa ST, ha explicat durant la roda de premsa que el Noces Concept té com a propòsit reunir en un únic espai tots els serveis per facilitar als nuvis totes les gestions que comporta organitzar un casament o qualsevol altre tipus de celebració, com pot ser un aniversari o unes noces d’or.

Així, en aquest saló es reuniran més d’una vintena d’empreses que instal·laran el seu estand en aquesta trobada que pretén ser molt dinàmica ja que, com ha comentat Riestra, tots els assistents podran gaudir de descomptes especials, sortejos i, fins i tot, participar d’activitats i actuacions en que es preveuen realitzar.

Sectors com la fotografia, la moda de festa i nupcial, els complements, animació, la decoració floral o de detalls i invitacions, entre molts altres, estaran presents en aquest innovador certamen. Finalment, s’han publicat els horaris oficials del saló:
– Divendres 21, de 18 a 21 hores.
– Dissabte 22, de 12 a 14 hores i de 16 a 21 hores.
– Diumenge 23, de 12 a 14 hores i de 16 a 19 hores

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada