Aquest dijous 2 de març, s’ha celebrat l’última prova dels campionats del món d’esquí de muntanya Alpago – Piancavallo 2017 que organitza la ISMF: relleus.

Andorra n’ha pres part amb 2 equips:

El format pels sènior Joan i David Albós, Xavi Areny i Marc Font i el combinat mixt en categoria “youth”, de 3 membres, amb Andrea Sinfreu, Marcel Prat i Sergi Casabella.

La meteorologia ha estat bona, amb un matí solejat i càlid.

Sèniors: 7a plaça

L’equip sènior ha estat molt ben compenetrat, cosa que ha fet que puguessin lluitar amb l’equip dels EUA, Romania i Noruega sortint-ne vencedors.

L’equip de Font, Areny i els germans Albós, ha estat homogeni i valent, parant el crono a 35’38”

La cursa ha estat guanyada per Suïssa (31’19”), seguida d’Itàlia (31’23”) i Espanya (31’43”)

Youth: Els cadets Andrea Sinfreu i Marcel Prat sumen experiència amb el júnior Sergi Casabella

Els joves cadets i debutants en el mundial, Andrea Sinfreu i Marcel Prat, han format equip amb el júnior més polivalent i més en forma de l’equip nacional: Sergi Casabella.

L’esforç realitzat en aquesta primera presència en mundials els ha donat la 8a posició en una cursa guanyada, igual que en sènior, per Suïssa.

Valoració

La suma de punts de les actuacions dels esportistes andorrans han permès a l’equip de la FAM situar-se en 9a posició de la general dels Campionats del Món d’Alpago- Piancavallo2017

L’equip tècnic desplaçat a Itàlia valora molt positivament els resultats aconseguits així com l’ambient de l’equip, on la barreja d’experiència i joventut ha posicionat Andorra en el Top10 mundial.

Les competicions continuen amb la Grandvalira Skimo 6, cursa per equips de la Copa d’Andorra (5 de març), Pierra Menta (11 de març), cursa per equips on Andorra hi té previst participar, ISMF World Cup Mondolé (25 i 26 de març), individual i sprint.

Text i foto: FAM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada