Andorrà serà l’escenari el proper mes de setembre d’un congrés de quiropràctica, que organitza el Centre Quiropràctic Andorra, membre del clúster de salut i benestar de la iniciativa Actua. La gerent del centre, Angelina Llobet, ha anunciat la celebració del congrés durant la novena trobada dels membres del clúster que ha tingut lloc aquest dimecres. A més, Llobet també ha informat que l’Associació Andorrana de Quiropràctica serà una realitat en breu.

El congrés comptarà amb la participació de personalitats destacades com el doctor Jean Paul Pianta amb més de quaranta anys d’experiència dins d’aquest àmbit i defensor de la prevenció activa per reduir les despeses mèdiques. Així mateix, el certamen també comptarà amb el doctor Jean-Pierre Meersseman, director mèdic del laboratori del AC Milan, que disposa d’amplis en coneixements en l’àmbit de la quiropràctica esportiva.

El congrés es preveu que se celebri els dies 27, 28 i 29 de setembre, i que hi prenguin part entre seixanta i vuitanta participants. A més, no només està dirigit a especialistes i estudiants de la quiropràctica, sinó també al públic general.