Andorra acollirà la LXV Setmana d’Estudis Marians

La Societat Mariològica Espanyola (SME), fundada l’any 1940 a Saragossa (Espanya), ha vingut celebrant amb regularitat periòdica anual des de 1941 una Setmana d’Estudis Marians. Enguany, entre el 25 i el 28 d’agost, la SME celebrarà la LXV Setmana d’Estudis Marians al Principat d’Andorra, i més concretament a Escaldes-Engordany, amb el títol “El misteri de Maria, lloc de trobada teològica”.

Les conferències aniran a càrrec de prestigiosos ponents:

Dr. Luís Díez Merino – Universitat de Barcelona

Dr. Gonzalo Aranda – Universitat de Navarra

Dr. Antonio Aranda – Universitat de Navarra          

Dr. Alvaro Román – Sevilla   

Dr. Antonio María Calero SDB – Sevilla

Dr. Vincenzo Bataglia – Roma (President de la Pontificia Acadèmia Mariològica Internacional)         

Dr. Joan Antoni Mateo – Bisbat d’Urgell

Mons. Juan Miguel Ferrer – Toledo  

Dra. Blanca Castilla – Madrid

Dr. Miguel Ponce – Badajoz

Sor María Victoria Triviño – Sant Crist de Balaguer

Dr. Manuel Angel Martínez – Salamanca

Dr. Juan Esquerda Bifet – Roma

També hi haurà una conferència de clausura a càrrec de Mons. Juan Antonio Martínez Camino, Bisbe Auxiliar de Madrid i la visita de l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan Enric Vives Sicília.

La Societat Mariològica Espanyola (SME) és una associació –sense ànim de lucre– de persones que estudien i investiguen la vida i virtuts de la Mare de Jesús, els seus privilegis i excel·lències, els dogmes i veritats revelades al voltant de la benaurada Verge Maria, Mare de Déu i de l’Església.

La llarga trajectòria que ha recorregut la SME avala aquesta línia d’investigació i aprofundiment en la doctrina catòlica sobre la Mare de Déu, i testimoni d’això són les Actes dels Congressos Nacionals i Internacionals, així com les reunions anuals que quallen en un volum de més de tres-centes pàgines, que transcorreguda la reunió anual, s’ofereix als “semanistas” i al públic científic.

La reunió de tants treballs de més de mig segle fa que es pugui presentar com la col·lecció més àmplia i variada de tota la temàtica doctrinal de la doctrina de l’Església sobre la Benaurada Mare de Déu que actualment hi ha al món.

 

TOTES LES NOTÍCIES