La Societat Mariològica Espanyola (SME), fundada l’any 1940 a Saragossa (Espanya), ha vingut celebrant amb regularitat periòdica anual des de 1941 una Setmana d’Estudis Marians. Enguany, entre el 25 i el 28 d’agost, la SME celebrarà la LXV Setmana d’Estudis Marians al Principat d’Andorra, i més concretament a Escaldes-Engordany, amb el títol “El misteri de Maria, lloc de trobada teològica”.

Les conferències aniran a càrrec de prestigiosos ponents:

Dr. Luís Díez Merino – Universitat de Barcelona

Dr. Gonzalo Aranda – Universitat de Navarra

Dr. Antonio Aranda – Universitat de Navarra          

Dr. Alvaro Román – Sevilla   

Dr. Antonio María Calero SDB – Sevilla

Dr. Vincenzo Bataglia – Roma (President de la Pontificia Acadèmia Mariològica Internacional)         

Dr. Joan Antoni Mateo – Bisbat d’Urgell

Mons. Juan Miguel Ferrer – Toledo  

Dra. Blanca Castilla – Madrid

Dr. Miguel Ponce – Badajoz

Sor María Victoria Triviño – Sant Crist de Balaguer

Dr. Manuel Angel Martínez – Salamanca

Dr. Juan Esquerda Bifet – Roma

També hi haurà una conferència de clausura a càrrec de Mons. Juan Antonio Martínez Camino, Bisbe Auxiliar de Madrid i la visita de l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan Enric Vives Sicília.

La Societat Mariològica Espanyola (SME) és una associació –sense ànim de lucre– de persones que estudien i investiguen la vida i virtuts de la Mare de Jesús, els seus privilegis i excel·lències, els dogmes i veritats revelades al voltant de la benaurada Verge Maria, Mare de Déu i de l’Església.

La llarga trajectòria que ha recorregut la SME avala aquesta línia d’investigació i aprofundiment en la doctrina catòlica sobre la Mare de Déu, i testimoni d’això són les Actes dels Congressos Nacionals i Internacionals, així com les reunions anuals que quallen en un volum de més de tres-centes pàgines, que transcorreguda la reunió anual, s’ofereix als “semanistas” i al públic científic.

La reunió de tants treballs de més de mig segle fa que es pugui presentar com la col·lecció més àmplia i variada de tota la temàtica doctrinal de la doctrina de l’Església sobre la Benaurada Mare de Déu que actualment hi ha al món.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada