Andorra acollirà el Wild Wolf Triathlon amb més de 700 participants

Sota el lema “que ningú es quedi sense fer triatló” WILD WOLF Triathlon Series by POLAR recorrerà 5 ciutats oferint a tot aquell que li apassioni aquest esport, la possibilitat de practicar-lo.

Juny 2012: Comença el major circuit nacional de triatló, el WILD WOLF Triathlon Series by POLAR . Un circuit que compren 5 triatlons que es duran a terme a Madrid, Andorra, Castelló, Barcelona i A Coruña.

WILD WOLF Triathlon Series by POLAR compta ja amb una previsió de més de 8000 inscrits en les 5 proves que acollirà aquest any 2012, un 33% més que l’any passat, sent el circuit que reuneix a més participants populars, un 70% davant d’un 30% de federats.

L’ Andorra Triatló que es celebrarà el proper 29 de juliol reunirà a més de 700 triatletes. Tindrà com a punt neuràlgic l’Estany d’Engolasters i el Parc Central d’Andorra La Vella. En aquest circuit es disputarà la distància sprint (750m-20km-5km) i la distància olímpica (1.500m-40km-10km), ambdues comptant amb sortides diferenciades per a relleus, masculí i femení.

Serà  un triatló únic on els participants nedaran en un embassament d’alta muntanya per després pujar en el segment ciclista el port mític de la Comella, i finalitzar el recorregut amb la carrera a peu pels carrers de la ciutat.

El manresà Xavi Llobet, triatleta olímpic i guanyador d’edicions anteriors del circuit Triathlon Series, participarà en el Andorra Triatló. “Tinc moltes ganes de participar-hi perquè al ser la primera edició és una motiviació extra. A més, la ciutat i els fantàstics paratges que ens deparen faran que sigui una triatló única i especial”, va declarar Xavi.

A més de gaudir del major circuit espanyol de triatlons, cada una d’aquestes seus comptarà amb una zona Expo que reunirà a professionals del sector oferint les millors marques del mercat a esportistes i visitants que acudeixen a aquesta gran cita.

Calendari i ciutats
Madrid: 17 de juny
Castelló: 8 de juliol
Barcelona: 22 de juliol
Andorra: 29 de juliol
A Coruña: 2 de septembre

 

Per a més informació www.triathlonseries.org

1 comentari

  1. parleu dels que perdan la feina ,per la mala gestiò de la empresa i no son de seguriser,o es que no sabeu cap cas.!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES