Andorra acollirà el 62è Congrés de l´Skål Espanya

Skål Club d’Andorra, membre de Skål International, acollirà el proper Congrés de l´Skål Espanya que se celebrarà del 10 al 17 de maig del 2018 al Principat.

Així mateix ho han anunciat avui, Raymond Juan, vicepresident del club andorrà i Bianca Meeuwissen, gerent de l’empresa My World of Experiences organitzadora del congrés en roda de premsa realitzada dins del recinte firal de FITUR a Madrid.

Aquest anunci s´ha realitzat aprofitant que FITUR és un dels salons de turisme més importants d´Iberoamèrica.  En concret, en l´edició 2017 va batre records de participació amb prop de 10.000 empreses expositores de 165 països o regions, més de 135.000 participants professionals i més de 100.000 visitants.

El Congrés inclourà jornades de treball, oportunitats per la creació de xarxes de negoci entre empreses i taules rodones. El programa es completarà amb la realització d´activitats  post congrés perquè els participants descobreixin la destinació Andorra a través de l´àmplia oferta de  turisme actiu, la cultura, el termalisme i la gastronomia.

L´Skål Club Andorra comptarà amb el Comú d´Andorra la Vella i Andorra Turisme com a principals col·laboradors a l´hora d´organitzar el congrés de l´Skål Espanya.

En aquest sentit, el Centre de Congressos de la capital acollirà l’esdeveniment més important de l’any de l’entitat espanyola. S’espera la participació d’un centenar de congressistes, la majoria espanyols però també, d´altres vinguts de delegacions de la resta del món.

La presentació d´avui també ha servit de plataforma per donar a conèixer als assistents els atractius d´Andorra com a destinació de turisme de negocis i també, perquè l´Skål Espanya entregués el Premi Important de Turisme 2018 en reconeixement a la feina feta dins de l´organització a favor de la promoció del turisme.

Fundat l’any 1.934, Skål International és l´organització líder de professionals del turisme amb més de 15.000 membres a nivell mundial. És l´única entitat que engloba a executius de tots els sectors de la indústria, que es reuneixen per deliberar sobre assumptes d’interès comú i generar

negocis.