Andbank signa un conveni de col·laboració amb la Federació Motociclista d’Andorra

Josep M. Cabanes, Sots-director general Banca País d’Andbank i la presidenta de la FMA Natàlia Gallego
Josep Maria Cabanes i Natàlia Gallego (Andbank)

Andbank ha presentat aquest matí de dimecres el conveni de col·laboració amb la Federació Motocilista d’Andorra (FMA) per a donar suport, durant els tres propers anys, a tres grans projectes de l’entitat. A l’acte han assistit Josep M. Cabanes, Sots-director general Banca País d’Andbank i la presidenta de la FMA Natàlia Gallego.

El patrocini d’Andbank donarà suport a una de les competicions més destacades del calendari de la Federació, els Ice Gladiators, que tindrà el seu tret de sortida el proper 7 de gener al circuit de gel del Pas de la Casa, dins de les GSeries, i comptarà amb 4 proves.

Pensant en les futures generacions i en la importància de col·laborar amb l’esport des de la base, Andbank també es vincularà al Trial Summer Camp, un campus internacional que té l’objectiu de formar als pilots més joves i que compta en cada edició amb instructors d’elit com el Campió del Món de Trial, Toni Bou.

El conveni amb Andbank també donarà suport als pilots d’Andorra que representaran al país en el Trial de les Nacions, el Campionat del Món de Trial per països. La Federació espera en breu poder participar amb un equip femení, a més a més de l’habitual equip masculí, i el nou equip mixte.

Segons Josep M. Cabanes “per a nosaltres és un honor formar part de la família d’una federació amb tanta història, que va camí dels 40 anys de vida, i amb tant prestigi internacional. Recordem que fa uns anys van ser amfitrions de l’Assemblea i la Gala FIM (Federació Internacional de Motociclisme) situant Andorra en el centre mundial de l’esport de motor”.

Més enllà del suport econòmic, Andbank està treballant en un producte financer específic, que anirà destinat als federats i socis dels motoclubs afiliats a la Federació. D’aquesta manera, gaudiran d’unes condicions preferents a l’hora d’adquirir les seves motocicletes i seguir practicant el seu esport preferit.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES