El Grup Andbank, amb el seu compromís com a referent de grup bancari i financer familiar internacional de banca privada, reforça els seus òrgans d’alta direcció amb la incorporació d’una directiva de prestigi reconegut en la seva seu social. El nomenament, que està pendent d’autorització per part de l’AFA, té com a objectiu la cohesió i l’homologació dels estàndards més alts de banca privada al Grup.

Anna Olsina s’incorpora a Andbank com a Directora General Adjunta de Negoci del Grup. Amb seu social a Andorra, formarà part del Comitè Executiu del Grup i del Consell d’Andbank Espanya, i liderarà el negoci d’Andorra, Luxemburg, Mònaco i Israel.

Olsina, llicenciada en Econòmiques per la UAB, Executive MBA d’ESADE, assessora en finances EFPA-EFA i analista financera CEFA-CIIA, compta amb una experiència de més de 25 anys en el sector de la banca com a executiva de negoci de banca comercial i banca d’empreses, i està especialitzada en banca privada.

La seva última etapa professional ha estat liderar el negoci de banca privada i de banca d’empreses a Banca March, on ha estat la directora territorial de tota la Península. En anteriors etapes, com a directora territorial i membre del Comitè de Direcció ampliat de Caixa Catalunya, liderava el negoci comercial.

El director general del Grup, Ricard Tubau, explica que «poder comptar amb professionals de primeríssim nivell, com Anna Olsina, amb una àmplia experiència, tant en l’àmbit de la banca privada com de la banca comercial i d’empresa, ens permetrà mantenir la màxima exigència quant als estàndards dels serveis financers que oferim als nostres clients».

Text i foto Andbank

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada