Andbank obre les inscripcions del seu Trainee Program de 2020 per a estudiants

La seu central d'Andbank

Andbank ha obert el termini d’inscripció del seu programa de pràctiques remunerades a aquells estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera en el sector bancari.

Per sisè any consecutiu, l’entitat andorrana organitza l’Andbank Trainee Program, mitjançant el qual ha tingut oportunitat de formar a més de 125 estudiants al llarg de les cinc edicions anteriors. Amb aquesta iniciativa, l’entitat aposta per la captació de talent jove, permetent a estudiants de diferents perfils integrar-se en diversos departaments de la seva seu central, de la seva xarxa d’oficines o de les seves filials a l’estranger, a on conèixer de primera mà el funcionament del sector bancari.

Amb aquest programa, Andbank vol orientar, preparar i aportar un valuós aprenentatge als seus beneficiaris, que tot just comencen la seva trajectòria. Un cop completat, confien haver complementat la seva formació i que disposin d’un millor currículum de cara a la seva incorporació al mercat laboral.

L’Andbank Trainee Program compta amb dues modalitats: pràctiques d’estiu durant els mesos de juliol i agost, o bé un programa de llarga durada d’entre 3 i 12 mesos. Ambdues ofereixen la possibilitat de realitzar les pràctiques a la matriu a Andorra –pel que resulta obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat– o a qualsevol de les filials estrangeres de l’entitat.

Els requisits per aplicar al programa d’estiu consisteixen a ser alumnes de segon any d’estudis superiors actualment matriculats –preferentment dels graus d’administració d’empreses, economia, matemàtiques, física, enginyeria, dret o psicologia–, demostrar un bon domini de l’anglès i tenir capacitat de treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i polivalència. A més, la participació està limitada a dues edicions consecutives del programa, i les places són limitades. En el cas dels candidats a les pràctiques de llarga durada, cal que siguin estudiants de darrer any de carrera, que acabin de graduar-se o que estigui estudiant un postgrau o màster.

Les persones interessades en el programa d’estiu poden enviar la seva candidatura (currículum, carta de motivació i expedient acadèmic) fins al 31 de març de 2020, i les interessades en el programa anual podran fer-ho fins al 30 d’abril. Les candidatures han d’adreçar-se al correu electrònic: traineeprogram@andbank.com.

[do_widget id=category-posts-pro-64]