Ahir dijous 19 de gener es van inaugurar els nous locals d’Andbank a Luxemburg amb la presència del Ministre de Finances de Luxemburg, Pierre Gramegna, el president del Grup, Manel Cerqueda, el CEO d’Andbank a Luxemburg, Manuel San Salvador i nombrosos representants del sector financer luxemburguès.

Fins aleshores, Andbank Luxemburg i Andbank Asset Management estaven ubicats a la Cloche d’Or, en uns petits locals i ara han reagrupat les seves forces en un immoble de prop de 2.000 m2 de tres plantes molt conegut de la zona financera, totalment renovat. Aquests locals acullen les 88 persones que treballen a la filial de Luxemburg.

“Aquest nou local a Luxemburg és testimoni del nostre compromís a llarg termini amb el país” va declarar Manel Cerqueda. “Luxemburg és un element important en l’estratègia de creixement i d’expansió internacional d’Andbank. La nostra entitat continua amb el seu propòsit de ser una gran multinacional amb la seu central al seu país d’origen, Andorra”.

Andbank va començar la seva activitat al Gran Ducat el 2009 amb la seva societat d’Asset Management, abans d’obtenir, un any més tard, la llicència bancària. Des d’aleshores gestiona ja prop de 2.000 M d’Euros d’actius en fons i mil clients de banca privada amb un total de 1.000 M d’Euros.

Manuel San Salvador, CEO d’Andbank Luxemburg des del 2015, ha reunit un gran equip de banquers privats i de gestors d’inversió amb experiència i dedicació per tal de cobrir els mercats de Portugal, Itàlia i Espanya, així com oferir el millor servei i atenció als clients de l’entitat.

“Luxemburg és un membre de la Unió Europea que forneix un quadre jurídic reglamentari sòlid i estable. A més, ofereix solucions eficaces per la gestió d’actius financers, la planificació fiscal i la planificació de successió, així com la protecció dels actius per als segments High Net Worth i Ultra High Net Worth, que són els objectius principals del banc”, va comentar San Salvador. “Així mateix, el país és ben rebut per la comunitat internacional d’Europa i d’Amèrica Llatina, que són mercats clau per Andbank”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada