andbankAndbank ha adquirit el negoci de la firma nord-americana Swiss Asset Advisors a Miami, fundada el 2008 i especialitzada en la gestió de grans patrimonis. Així ho ha informat l’entitat andorrana en un comunicat en què explica que aquesta operació, pendent de l’aprovació de les autoritats competents, s’emmarca dins de l’estratègia de creixement internacional del grup, i suposarà la integració a l’oficina d’Andbank Wealth Management a Miami de Michael Blank i de la resta de l’equip de Swiss Asset Advisors, que aportaran al grup la seva cartera de clients nord-americans.

Andbank ha assenyaat que, després de l’adquisició, tancarà el 2013 amb més de 17.000 milions de dòlars en actius sota gestió, la qual cosa significa duplicar la magnitud del banc en els últims cinc anys. Segons Ricard Tubau, director general d’Andbank, aquesta operació ‘és un pas més en el projecte d’internacionalització que vam començar ja l’any 2000, que ens ha permès passar d’estar presents en 5 països a 11, duplicar el nostre nombre de treballadors i créixer en volum d’actius a taxes anuals properes al 20%, mantenint una de les ràtios de solvència més altes del sector’.

Swiss Asset Advisors és una firma especialitzada a proporcionar serveis globals de gestió a clients amb grans patrimonis. Fundada per Michael Blank, banquer privat i advocat internacional, té oficines a Miami i Suiza.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada