Andbank ha celebrat entre els dies 5 i 6 de setembre l’outingcomercial del seu equip de banca privada a Andorra. En total, 40 professionals de l’entitat han dut a terme una sèrie de sessions de treball i activitats per garantir l’alineament estratègic, el desenvolupament d’habilitats per la millora professional, reforçar la motivació i compromís envers el seu projecte comú i posar el client en el focus del més important.

Aquest outing, que l’entitat ha realitzat en altres ocasions a demarcacions com Barcelona o Girona, ha escollit enguany dues localitzacions a la mateixa Andorra: l’Andorra Park Hotel –establiment on s’han dut a terme el gruix de les sessions, xerrades i activitats–, i el restaurant Coll de la Botella, a l’estació d’esquí Vallnord – Pal Arinsal, on s’ha celebrat una activitat a cavall entre el showcooking i el team building i on tres equips de professionals d’Andbank encapçalats pels cuiners Carles Flinch, Lourdes Turné i Ramon Sasplugas van preparar plegats el sopar de la primera jornada de l’outing.

Dijous, els seus participants van gaudir a més d’una xerrada motivacional a càrrec del coach Victor Küppers, docent a escoles de negoci com IESE i ESADE o de les Universitats de Barcelona i Internacional de Catalunya i autor de llibres com “L’efecte actitud” o “Viure la vida amb sentit”.

L’outing va servir també per dur a terme una segona activitat de team building consistent en un escape room –un joc d’equip en que, mitjançant la resolució d’un seguit d’enigmes i sota la supervisió d’una psicòloga, els assistents varen poder demostrar les seves habilitats individuals i col·lectives.

En paraules d’Anna Olsina, Directora General Adjunta de Negoci del grup Andbank, “aquest outing ens ha permès reunir a un equip extraordinari de banquers experts en gestió patrimonial, treballar plegats en com assolir l’excel·lència professional, realitzar la major aportació possible de valor als nostres clients, reforçar la nostra proposta de valor i difondre i arrelar en el seu context els valors d’Andbank”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada