Avui dimarts 31 de gener s’ha donat el tret de sortida a la 13a convenció de banca privada internacional en la que prenen part prop de 180 professionals, de 29 nacionalitats diferents, especialistes en banca privada del Grup Andbank.

Els assistents, que participaran en les jornades del 31 de gener al 2 de febrer, provenen de les 12 jurisdiccions en les que Andbank té presència actualment: Andorra, Bahames, Brasil, Espanya, Israel, Luxemburg, Miami, Mèxic, Mònaco, Panamà, Suïssa i Uruguai.

El director General del Grup Andbank, Ricard Tubau, ha donat el tret de sortida de la convenció, seguit per la ponència d’Àlex Fusté, Economista en cap d’Andbank, que ha fet un repàs a la situació actual dels mercats i ha transmès l’opinió corporativa sobre l’economia global.

L’objectiu principal és compartir la cultura corporativa i la filosofia de l’entitat, presentar el model de suport corporatiu i algunes novetats en productes. Igualment, a les sessions de treball es tractaran els canvis i reptes que el sector de la banca privada, en particular, i el món financer, en general, estan vivint, els canvis i adaptacions a les noves normatives i escenaris possibles, així com temes d’actualitat i de gran rellevància per al sector de la banca privada.

Les reunions de treball i les conferències tenen un doble component que permet Andbank posar en contacte directe amb la casa matriu i oferir-los una major formació. Durant els dies de les jornades els assistents combinen les sessions estratègiques de treball amb directius d’Andbank amb les de relacions corporatives amb l’equip andorrà.

El projecte internacional d’Andbank és una de les línies de creixement de l’entitat. Anualment, Andbank, l’entitat de banca privada degana del país, reforça aquest equip amb noves incorporacions d’experts professionals en tots els sectors bancaris. Actualment, l’equip humà del Grup Andbank compta ja amb més de 1.000 persones, de les quals prop de 400 treballen des d’Andorra, i és present a 12 jurisdiccions.

Text i foto: Andbank

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada