Andbank Brasil ha arribat a un acord per gestionar les inversions dels clients de la gestora independent Triar Gestão. Amb aquest acord, l’entitat, que compta ja amb prop de 80 col·laboradors, doblarà el volum d’actius gestionats al país brasiler, que passarà de 2.000 a 5.000 milions de reals.

Aquest acord està directament relacionat amb la visió de mercat a llarg termini que comparteixen ambdues empreses, les quals operen amb una plataforma oberta i independent.  Per consolidar la seva expansió al Brasil, Andbank pretén tancar un altre acord operatiu al llarg d’aquest any i dos més el 2019. A més, el pla de creixement inclou adquisicions, fusions i l’entrada en altres mercats (com Rio de Janeiro, Porto Alegre, Recife, Belo Horizonte, Curitiba i l’interior de l’estat de São Paulo), mitjançant la signatura de nous acords de col·laboració amb agents autònoms locals o gestores de patrimonis familiars.

Carlos Moreno de Tejada, Managing Director d’Andbank a Llatinoamèrica, explica que «la nostra proposta al llarg dels gairebé 90 anys de vida del banc passa per aconsellar els clients sobre les millors alternatives d’inversió disponibles. Sota aquesta premissa, hem aconseguit comptar amb una estructura globalitzada, amb presència a Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud i Orient Mitjà».

A més, ha mencionat que «Brasil és un mercat estratègic per a l’entitat, on esperem mantenir el bon ritme de creixement en els propers anys».

 

Creixement internacional del Grup Andbank

La trajectòria internacional del Grup Andbank, que va començar l’any 2000, ha permès que creixi fins a assentar-se en tres dels cinc continents. En l’actualitat, Andbank està impulsant un pla estratègic a Amèrica Llatina, on ja té presència a sis països i gestiona 5.000 milions d’euros, un 22,6 % del negoci global del banc. A més dels plans de creixement per al Brasil, el 2017 l’entitat va duplicar els seus actius sota gestió a Miami i preveu el llançament d’una sucursal a l’Argentina.

Un altre mercat internacional en ple creixement és Israel, país on va començar la seva activitat de banca privada l’any 2015. Actualment hi gestiona 2.100 milions d’euros, un 9 % del negoci del Grup Andbank. 

Text i foto Andbank

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada