Andbank arriba a Galícia després de fitxar l’equip de banca privada del Pastor

L’entitat financera Andbank, acaba d’aterrar a Galícia amb oficines a Vigo i la Corunya. Compta amb sis treballadors especialitzats en la gestió de grans patrimonis fitxats de l’equip banca privada del Pastor, com Luis Touriño Fernández-Novoa, que estarà al capdavant de Galícia.

Després d’assentar-se a Barcelona i Madrid, l’entitat ha escollit Galícia per continuar amb la seva expansió, pel perfil conservador dels seus clients exclusius, i les relacions amb clients d’Amèrica Llatina. «Venim per quedar-nos, les expectatives són molt bones. Hi ha moltes oportunitats de negoci perquè hi ha clients que troben a faltar un servei més personalitzat », explicava ahir Rafael Gascó, director per a Espanya. «No tenim deute, i comptem amb un nivell de solvència al capdavant dels bancs que operen a Espanya», afegia Ricard Tubau, director general.

En els tres mesos que porten operant a Galícia han captat 90 milions, «més del previst», segons Touriño.

Text: La Voz de Galicia

A la foto: Luis Touriño Fernández-Novoa

3 comentaris

  1. Gràcies, corregit.

  2. CORRECCIÓ: “… després de fitxar A l’equip de…”, NO. La majoria de verbs de la nostra llengua són transitius. “Fitxar” també ho és. Doncs: … després de fitxar l’equip… (sense que hi hagi cap “a”, que habitualment indica una direcció o moviment “cap a…” Gràcies a l’administració del Forum per l’atenció.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES