Andbank amplia el programa de beques Trainee Program i acull a 23 estudiants aquest estiu

Joves participants de l’Andbank Trainee Program
Joves participants de l’Andbank Trainee Program. Foto: Andbank

Andbank ha donat aquest dilluns la benvinguda a 14 estudiants per participar en el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. Aquests estudiants s’incorporen als serveis operatius per reforçar els equips de l’entitat durant el període estival i donar suport en les tasques administratives als departaments que gestionen normatives i regulació.

Tot i la crisi sanitària provocada per la COVID-19, i els dubtes durant el període de confinament, l’entitat ha acollit en total a 23 estudiants. Els 14 joves que han començat avui s’uneixen als 9 que ja van iniciar la seva immersió fa tres setmanes. Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l’equip de professionals, oferint-los l’oportunitat d’optar al programa i adquirir l’experiència laboral.

Andbank va iniciar aquest programa amb l’objectiu que els joves candidats obtinguin una experiència pràctica, completin la seva formació i aconsegueixin un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral, a més d’ajudar-los en l’orientació, l’aprenentatge i el coneixement del món laboral per a la seva futura carrera professional.

Durant les anteriors edicions han participat més de 130 estudiants. En aquest sisè any, Andbank continua apostant pel talent jove.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.