Andbank amplia el programa de beques Trainee Program i acull a 23 estudiants aquest estiu

Joves participants de l’Andbank Trainee Program
Joves participants de l’Andbank Trainee Program. Foto: Andbank

Andbank ha donat aquest dilluns la benvinguda a 14 estudiants per participar en el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. Aquests estudiants s’incorporen als serveis operatius per reforçar els equips de l’entitat durant el període estival i donar suport en les tasques administratives als departaments que gestionen normatives i regulació.

Tot i la crisi sanitària provocada per la COVID-19, i els dubtes durant el període de confinament, l’entitat ha acollit en total a 23 estudiants. Els 14 joves que han començat avui s’uneixen als 9 que ja van iniciar la seva immersió fa tres setmanes. Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l’equip de professionals, oferint-los l’oportunitat d’optar al programa i adquirir l’experiència laboral.

Andbank va iniciar aquest programa amb l’objectiu que els joves candidats obtinguin una experiència pràctica, completin la seva formació i aconsegueixin un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral, a més d’ajudar-los en l’orientació, l’aprenentatge i el coneixement del món laboral per a la seva futura carrera professional.

Durant les anteriors edicions han participat més de 130 estudiants. En aquest sisè any, Andbank continua apostant pel talent jove.

TOTES LES NOTÍCIES