Andbank amplia a la natació els seus patrocinis esportius

Andbank patrocinarà durant dos anys la Federació Andorrana de Natació (FAN). El contracte s’ha signat aquest dilluns i suposa un nou àmbit de col·laboració de l’entitat bancària amb l’esport. Anteriorment ja havia col·laborat amb la natació amb el Trofeu Andbank i amb l’europeu júnior de natació sincronitzada. El sotsdirector de Banca País, Josep Maria Cabanes, ha explicat que han apostat de manera important per la natació arrel del bon treball que està fent la federació. El president de la FAN, Younes Raguig, ha dit, per la seva banda, que els objectius a curt termini són els Jocs dels Petits Estats i a llarg termini els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. En l’àmbit organitzatiu, Andorra serà la seu, l’any 2020, de la Comen Cup, una de les competicions més importants del món de la natació sincronitzada. La signatura del conveni de patrocini arriba després d’un gran cap de setmana per a la natació andorrana, amb onze medalles i quatre rècords d’Andorra a l’Open Catalunya. Entre les plusmarques batudes destaca la de Lea Ricart, que va batre una marca que datava del 2002.

Andbank amplia els seus patrocinis esportius a la natació. L’entitat bancària donarà suport a la Federació Andorrana de Natació (FAN). El contracte s’ha signat aquest dilluns i suposa un nou àmbit de col·laboració de l’entitat bancària amb l’esport. Anteriorment ja havia col·laborat amb la natació amb el Trofeu Andbank i amb l’europeu júnior de natació sincronitzada. El sotsdirector de Banca País, Josep Maria Cabanes, ha explicat que han apostat de manera important per la natació arrel del bon treball que està fent la federació. El president de la FAN, Younes Raguig, ha dit, per la seva banda, que els objectius a curt termini són els Jocs dels Petits Estats i a llarg termini els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Per a Raguig, “el conveni ens ajuda molt i ens permetrà millorar la nostra presència internacional”.

En l’àmbit organitzatiu, Andorra serà la seu, l’any 2020, de la Comen Cup, una de les competicions més importants del món de la natació sincronitzada. La signatura del conveni de patrocini arriba després d’un gran cap de setmana per a la natació andorrana, amb onze medalles i quatre rècords d’Andorra a l’Open Catalunya.

Entre les plusmarques destaca la de Lea Ricart, que va batre una marca que datava del 2002. Ricart va aconseguir l’or als 100 metres esquena i la plata als 50 metres papallona. Younes Raguig ha mostrat la satisfacció pels resultats obtinguts en la competició disputada a Terrassa i especialment pel registre de Ricart, que “és una fita molt important”.

TOTES LES NOTÍCIES