ana-pastorLa ministra de Foment del govern d’Espanya, Ana Pastor, ha animat els empresaris espanyols a establir un llaç d’unió comercial amb Andorra ja que creu ‘cal donar oportunitats a Andorra perquè una part d’Espanya és allà’. Pastor ha fet aquestes declaracions en l’acte de cloenda de la Jornada sobre inversió i negocis a Andorra que s’ha celebrat aquest dijous a Madrid. Més de 200 professionals s’han inscrit a la primera edició d’aquesta jornada que ha volgut posar en relleu la posició d’Andorra com a país d’oportunitat de negocis per a les empreses i organitzacions espanyoles. L’acte ha estat promogut per les empreses S&R Estratègies Empresarials i MB Comunicación amb el suport institucional del Govern d’Andorra.

Ana Pastor ha agraït al Principat l’elecció de Madrid com a emplaçament per a la celebració de la jornada. La ministra de Foment ha reconegut la tasca desenvolupada pels representats polítics del país, que ‘n’han assumit l’administració i la gestió en un moment de grans dificultats’ però que ‘gràcies a una gestió responsable n’estan recollint els fruits’. Com ha destacat Pastor, això ‘és un requisit indispensable i la salvaguarda per garantir les inversions al país’. En aquest sentit, ha animat els empresaris espanyols a establir un llaç d’unió comercial amb Andorra.

Després d’avaluar la situació del Principat, Ana Pastor ha analitzat la situació d’Espanya i ha indicat que ‘els darrers indicadors econòmics són encoratjadors i animen a continuar treballant’ i ha afegit que ‘per primera vegada en catorze anys, Espanya deixa de necessitar finançament internacional net’.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada